Od Jarugi po Braa

Reaktywacja starego, pisanego rpg ze świata Wiedźmina, prowadzonego wcześniej na facebook'u. Wprowadzono jednak kilka zmian i poprawek.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-09-13 12:45:36

Letho z Gulety
Użytkownik
Liczba postów: 29
Pochodzenie (kraje cz.1): Aedirn
WindowsChrome 45.0.2454.85

Letho z Gulety

Witam. Kilka słów wstępu: jest to moja druga gra tego typu, pierwsza rozpadła się dość szybko, więc jestem praktycznie zielony. Nie znam fabuły granej na facebooku, usłyszałem o was na jednym z FP na facebooku traktujących o wiedźminie.

Letho z Gulety
Rasa: Wiedźmin
Zawód: wszystko czym zajmują się wiedźmini- zabijanie potworów, picie, chędożenie, mordobicie. Wiedźmin jak to wiedźmin, potrafi robić mieczem, zna się na alchemii.
Charakter i wygląd: wysoki, bardzo dobrze zbudowany, łysy z blizną na czole. Aparycja osiłka potrafi być myląca w jego wypadku, jest dość przebiegły, skryty i jak każdy wiedźmin w znacznej większości sytuacji opanowany.
Pochodzenie: niejasne, najprawdopodobniej Guleta.

W tym miejscu chciałbym też prosić o przedstawienie fabuły z facebooka.

Memento mori

#2 2015-09-13 13:09:18

Vincento la Ran
Użytkownik
Liczba postów: 35
Pochodzenie (kraje cz.2): Lyria
Windows 7Firefox 37.0

Odp: Letho z Gulety

Narazie fabuła z facebooka nie ma wielkiego znaczenie, poprostu wpisujesz się w daną krainę i tam rozpoczynasz swoją historię [dblpt])

Śmierć spotka każdego z nas

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wiktorbdg - strat-roulette - metin2-ots - nowoczesnetechnologiewklasach1-3 - writeyourstory

[ Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 631.54 kB (Maksimum: 730.18 kB) ]