Od Jarugi po Braa

Reaktywacja starego, pisanego rpg ze świata Wiedźmina, prowadzonego wcześniej na facebook'u. Wprowadzono jednak kilka zmian i poprawek.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-09-16 18:55:25

Jaskier
Użytkownik
Liczba postów: 6
Pochodzenie (kraje cz.3): Redania
Windows 8.1Opera 31.0.1889.174

Jaskier

Witam wszystkich, jest to moja pierwsza gra tego typu i nie wiem jak mi pójdzie [dblpt]) jeżeli mielibyście jakieś wątpliwości co do moich postów to śmiało możecie mnie pouczać nie obrażę się. Myślę że jest to fajna wspólna zabawa. Wiedźmiński świat jest moim ulubionym światem fantastycznym. Sagę przeczytałem ponad 10 razy ale nigdy nie grałem w żadne gry komputerowe o wiedźminie itp..

Jaskier
Rasa: człowiek
Pochodzenie: nieznane
Profesja: Bard

Charakterystyka: mam lat blisko 40 lat, wyglądam na blisko 30, wyobrażam sobie, że mam nieco ponad 20, a postępuje, jakbym miał niecałe 10. [dblpt])

,,Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź, więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci, nawet bowiem najmądrzejszy z mędrców nie wszystko wie."

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
nowoczesnetechnologiewklasach1-3 - wiktorbdg - metin2-ots - cjfamily - 555

[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 586.7 kB (Maksimum: 663.79 kB) ]